Passa al contenuto principale
directory
it
en
es
fr
zh
Search
Search Site
×
Esegui la ricerca su sezione:
Search results for
0
items matching your search terms.
Home
Education
Courses offered at the University of Udine
Syllabus
Student services
Research
Organisation
Projects and activities
Funding opportunities
PhD
Research board
Patents
Spin off e start ups
Archive Scientific Publications
European Charter for Researchers
International
International Students
International Activities
Attaining an Italian degree (Nostrification)
Exchange Students
Study, Thesis Research and Traineeship Abroad
Incoming Visiting Students
University and Society
Uniud Lab Village
Cantiere Friuli
Job placement and internship
University and PNRR
Directory
Home
Esegui la ricerca su sezione:
Search results
Subscribe to an always-updated RSS feed.
82078
items matching your search terms.
Sort by
weight
|
relevance
|
date (newest first)
|
alphabetically
Analisi chimica II
Located in
Didattica
/
…
/
fino al 2021
/
Anno accademico 2013-2014
Analisi chimica I (modulo di "Analisi chimica degli alimenti con esercitazioni")
Located in
Didattica
/
…
/
fino al 2021
/
Anno accademico 2013-2014
Alimenti dietetici ed integratori alimentari: Modulo "Aspetti chimici e normativi"
Located in
Didattica
/
…
/
fino al 2021
/
Anno accademico 2013-2014
Alimenti dietetici ed integratori alimentari: Modulo "Aspetti bionutrizionali"
Located in
Didattica
/
…
/
fino al 2021
/
Anno accademico 2013-2014
Alimentazione e nutrizione
Located in
Didattica
/
…
/
fino al 2021
/
Anno accademico 2013-2014
Tossine algali
Located in
Didattica
/
…
/
fino al 2021
/
Anno accademico 2014-2015
Tecnologie alimentari I
Located in
Didattica
/
…
/
fino al 2021
/
Anno accademico 2014-2015
Tecniche spettroscopiche avanzate
Located in
Didattica
/
…
/
fino al 2021
/
Anno accademico 2014-2015
Tecniche di preparazione del campione e analisi dei contaminanti (modulo di "Complementi di valutazione chimica e biochimica degli alimenti")
Located in
Didattica
/
…
/
fino al 2021
/
Anno accademico 2014-2015
Tecniche biomolecolari applicate alla microbiologia alimentare (modulo di "Metodi tradizionali e molecolari per la valutazione della qualità microbiologica degli alimenti")
Located in
Didattica
/
…
/
fino al 2021
/
Anno accademico 2014-2015
Previous page
1
7282
7283
7284
7285
7286
7287
7288
8208
Next page
Share
facebook
x.com
linkedin
Support
support